Pastorie Stella

Vakantiehuis Wenduine

Activiteiten

wenduine bos polderlandschap chalet westhinder

Wenduine is de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars & fietsers. Het bos, de duinen, het strand en het polderlandschap, het zijn allemaal plaatsen waar je heerlijke fiets- of wandeltochten kan maken. Het bos dat Wenduine met De Haan verbindt, is voorzien van aangeduide wandel- en ruiterpaden. De Uitkerkse Polder biedt je met zijn 1400 hectare een mooi aanbod van grachten, wei- en graslanden. Of lekker uitwaaien tijdens een stevige wandeling op het strand of in de duinen. Op het einde van het verharde wandelpad richting De Haan kom je uit op een houten vissershut, ook wel Chalet Westhinder genoemd. Dit is wellicht een van de leukste zaken aan de Vlaamse Kust wegens de unieke ligging. Hier ben je letterlijk aan Zee.

Voor zwemmers onder ons zijn er natuurlijk ook tal van opties, waaronder zeker een frisse duik in de zee. Bij slecht weer kan je met de kinderen ook steeds naar het Wielingenbad of plezier maken in Sunparks De Haan.

Onder het motto 'voor elk wat wils' kunnen golfers zich uitleven op de Royal Golf Club Oostende. En voor mini-golf kan men steeds terecht in het Astridpark te Wenduine, waar men ook kan tennissen.

Naast sportieve activiteiten zijn er ook tal van andere mogelijkheden zoals een bezoek aan Sea Life Blankenberge, Serpentarium Blankenberge, en andere.

Volg ons op:

© Janssens-Van Moorhem Dokter Dirk Janssens