Pastorie Stella

WENDUINE

Wat is er te doen in Wenduine?

 

Wenduine is de perfecte badplaats voor een weekendje uit met familie en/of vrienden.

Het is de uitvalbasis voor vele wandelaars en fietsers. Wie niet kan kiezen tussen het bos en het strand? Geen nood, we hebben het beide. Een strandwandeling van Wenduine naar De Haan, en terug via het bos. Of naar Blankenberge via het schelpenpadje. Een lange wandeling in de Polders. Tal van opties! Op verschillende leuke plekjes kan je stoppen voor een koffietje, chocomelk en een verse pannenkoek.

Voor de sportievelingen onder ons zijn er ook tal van mogelijkheden: mountainbiken, surfen, kitesurfen, zwemmen, hardlopen, paardrijden, …

Lekker uit eten? kleine lekkere snack, culinair dineren, voor elk wat wils.

kiten wenduine
- 01

Wenduine

Enkele suggesties in Wenduine: Astridpark, Persepit, (legendarisch) spioenkop, slierberg in het bos, speelboot op het strand…

- 02

Uitkerkse Polder

1400 hectare aan weilanden, graslanden & grachten. Ideaal voor fietsers, wandelaars en vogelspotters.

- 03

Activiteiten regenweer...

  • Sea Life Blankenberge
  • Serpentarium Blankenberge
  • Sunparks De Haan
  • Zwembad Wielingen Wenduine
  • Bowl Inn Blankenberge
- 04

Kustwandelroute

Stel zelf je ideale kustwandelroute samen. Je bepaalt zelf waar je wandelt en hoever. Om je parcours uit te stippelen heb je enkel de kaartbrochure (of de mobiele app) nodig.

- 05

Bezoek aan Brugge

Deze toeristische trekpleister noemen ze wel eens het Venetie van het Noorden. Naast de vele winkelstraten heeft Brugge ook veel te bieden op culinair en cultureel vlak.